Bölcsőde megtekintés

Bölcsőde megtekintés

Ismerd meg személyesen bölcsiseink mindennapjait! Hétfő délelőttönként időpontfoglalással a Baby Club felfedező foglalkozásán részletes tájékoztatást kapsz működésünkről, napirendünkről, szolgáltatásainkról. Kérdéseid megválaszolására itt mindig van idő és a bölcsibe is bekukkanthatsz!
Hétfőnként 9:00-12:00
Felfedező

Felfedező

Minden héten más-más témát dolgozunk fel és a témához kapcsolódó játékokat, mondókákat, énekeket, kreatív tevékenységeket mutatunk be a gyerekeknek. Ajánlott kor 1-3 év. Minden felfedező elején zenebölcsi is lesz!
Hétfőnként 9:00-12:00
Lemaradtál a nyílt napról?

Lemaradtál a nyílt napról?

Kérdéseid megválaszolására nálunk mindig van idő! Ha lemaradtál a nyíltnapról jelentkezz be telefonon és szeretettel várunk egy külön óvodás vagy bölcsis betekintésre!
Helen Doron gyermek angol

Helen Doron gyermek angol

A Helen Doron gyermekangol egy nemzetközileg elismert, egyedülálló és 30 éve jól működő gyermekangol tanfolyam, mely az otthoni tanulás, gyakorlás lehetőségét biztosítani tudja azon szülők számára is, akik nem beszélnek angolul.
Péntekenként 9:00-12:00
Zenebölcsi

Zenebölcsi

A zene fejlesztő hatása már egészen kis kortól bizonyított. A mondókák a gyermekek anyanyelvi fejlődését, az ölbéli játékok pedig az anya gyermek kötődést segítik elő. Hangszerek hihetetelen széles tárházával és a Baby Club modern játékparkjával, mozgásfejlesztő eszközeivel várunk titeket egy Kerekítő foglalkozás keretén belül.
Hétfőnként 9:00-10:30
Nemzetközi baby club

Nemzetközi baby club

Szeretettel várunk minden olyan külföldi és magyar anyukát, aki szeretne egy kellemes délelőttöt gyermekével eltölteni. Közös nyelvünk péntekenként az angol 🙂
Péntekenként 10:00-12:00