Skip to content

Bölcsőde

1

Családi bölcsődénkbe szeretettel várjuk 1 éves kortól a gyermekeket!

Baba csoportunkba mindössze 7 gyermekeket tudunk fogadni, ezért férőhelyeink száma rendkívül korlátozott.

Amennyiben a gyermek felvételének évében december 31-ig már betölti a 2,5 éves kort, jelentkezését fejlettségtől függően már az óvodai csoportba is szívesen látjuk.

Továbblépés az óvodára.

Két szakképzett kisgyermeknevelő vigyáz a 7 gyermekre, így biztosítani tudjuk a minőségi időt és a fokozottabb figyelmet. Magdolnavölgy csendes, biztonságos környezete és magasan felszerelt bölcsődénk változatos programokat kínál a gyermekeknek. Közvetlen környezetünket a 6 fős „óriás” baby busszal járjuk be. Meglátogatjuk a Magdolna völgyi nagy játszóteret, vonatállomást, tavat. Benti programok közül szívesen bábozunk, mesélünk, verselünk, festünk, ugrálóvárazunk és mozgásfejlesztő eszközeinkkel minden szerdán tornázunk.

Beszoktatásunk általában 2 hetes folyamatos beszoktatás, mely során fokozatosan építjük ki a szülőkkel és a gyermekekkel a kölcsönös bizalmi kapcsolatot.

Gyermekétkezéseink közül a reggelit, uzsonnát, tízórait magunk készítjük. Ebédjeinket egy olyan beszállítótól rendeljük, aki különösen elkötelezett az egészséges étrend iránt így válogatott, minőségi, adalékmentes alapanyagokból főz.

Nyitvatartási időnk: minden nap 8:00-tól 16:00-ig, ügyelet korábbi nyitással és későbbi zárással lehetséges

A személyes találkozást mindenképpen javasoljuk az érdeklődőknek!

Bölcsődénk személyes megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy az időpontfoglalásnál.

kamill
119889067_10158654591123700_8928994307295300864_n