Skip to content

Árak

Havi 40.000 ft-os állami támogatási lehetőség

A munkába most visszatérő szülők figyelmébe szeretnénk ajánlani a Magyar Államkincstár által kínált havi 40.000 ft-os állami támogatás lehetőségét. Ezt az állami támogatást a szülőknek kell igényelnie személyesen a munkába visszatérés előtt! Amennyiben most készülsz munkába visszatérni javasoljuk, hogy kattints az alábbi linkre és vizsgáld meg, hogy megfelelsz-e a pályázati lehetőségeknek:

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/7549/

Az alábbi információk  (*) tájékoztató jellegűek, így kérünk minden esetben az árakról telefonon is érdeklődj, a pontos feltételek tekintetében!
(*)Áraink állami támogatott helyekre, dolgozó szülők számára:
5 napos ellátás étkezéssel 85.000 ft (amennyiben jogosult vagy a fent említett állami kincstári támogatásra úgy a bölcsődei ellátás, akár azzal együtt 45.000 ft-ra is módosulhat). Állami támogatott helyeink igen korlátozott számban érhetőek el, így amennyiben hozzánk szeretnél jelentkezni, úgy javasoljuk, hogy a munkába visszatérés előtt a bölcsődei jelentkezésedet legalább 3 hónappal előbb tedd meg!
Állami támogatás nélküli helyek, angol-magyar miniovis csoportunk:
  • 2 napos ellátás: havi fix 48.000 ft, mely tartalmazza a napi 4 étkezést és a hiányzások pótlási lehetőségét.  (Napi 6000 ft)
  • 3 napos ellátás: havi fix 72.000 ft, mely tartalmazza a napi 4 étkezést és a hiányzások pótlási lehetőségét. (Napi 6000 ft)
  • 5  napos ellátás: havi fix 110.000 ft, mely tartalmazza a napi 4 étkezést. 
Családi bölcsőde kiegészítő szolgáltatások:

Gyermekangol

Úszás

Zenebölcsőde