Bölcsőde megtekintés

Bölcsőde megtekintés

Hétfőnként 9:00-12:00
Ismerd meg személyesen bölcsiseink mindennapjait! Hétfő délelőttönként időpontfoglalással a Baby Club felfedező foglalkozásán részletes tájékoztatást kapsz működésünkről, napirendünkről, szolgáltatásainkról. Kérdéseid megválaszolására itt mindig van idő és a bölcsibe is bekukkanthatsz!
Felfedező

Felfedező

Hétfőnként 9:00-12:00
Minden héten más-más témát dolgozunk fel és a témához kapcsolódó játékokat, mondókákat, énekeket, kreatív tevékenységeket mutatunk be a gyerekeknek. Ajánlott kor 1-3 év. Minden felfedező elején zenebölcsi is lesz!
Intenzív angol gyermekfelügyelet bemutatása

Intenzív angol gyermekfelügyelet bemutatása

Hétfőnként 9:00-12:00
Ismerd meg személyesen az intenzív angol gyermekfelügyelet részleteit! Hétfő délelőttönként időpontfoglalással a Baby Club felfedező foglalkozásán részletes tájékoztatást kapsz működésünkről, napirendünkről, szolgáltatásainkról. Kérdéseid megválaszolására itt mindig van idő!
Helen Doron gyermek angol

Helen Doron gyermek angol

Péntekenként 9:00-12:00
A Helen Doron gyermekangol egy nemzetközileg elismert, egyedülálló és 30 éve jól működő gyermekangol tanfolyam, mely az otthoni tanulás, gyakorlás lehetőségét biztosítani tudja azon szülők számára is, akik nem beszélnek angolul.
Zenebölcsi

Zenebölcsi

Hétfőnként 9:00-10:30
A zene fejlesztő hatása már egészen kis kortól bizonyított. A mondókák a gyermekek anyanyelvi fejlődését, az ölbéli játékok pedig az anya gyermek kötődést segítik elő. Hangszerek hihetetelen széles tárházával és a Baby Club modern játékparkjával, mozgásfejlesztő eszközeivel várunk titeket egy Kerekítő foglalkozás keretén belül.
Nemzetközi baby club

Nemzetközi baby club

Péntekenként 10:00-12:00
Szeretettel várunk minden olyan külföldi és magyar anyukát, aki szeretne egy kellemes délelőttöt gyermekével eltölteni. Közös nyelvünk péntekenként az angol 🙂