Ovis angol nyelvű csoport (2-4 év)

Garantált angol nyelvi környezet

jerry wang 1223361 unsplash

Angolul játszunk, így tanulunk!

2019 szeptembertől, már nyári beszoktatással indul angol nyelvű óvodás csoportunk, ahová szeretettel várunk 2 és 4 év közötti gyermekeket! Csoportunkban délelőtt csak angol nyelven, délután  magyarul zajlik a napi játéktevékenység. 

Délelőttök

A délelőttök garantált angol környezetben zajlanak, hiszen külön egy kollégánk csak az angol nyelvi játékokért felelős és nem beszél magyarul. 

A gyermekek egy személyhez kötik a különböző nyelveket. Miután a közös játék során gyermek és a kisgyermeknevelő között kialakult a kölcsönös szeretet, kötődés megindul közöttük a metakommunikáció.

Először csak egymás mellett játszanak, majd a nevelő angolul beszél melyre a gyermek magyarul “kézzel-lábbal” válaszol. Kis idő múlva a gyermek a felnőtt reakcióiból, ismételt kifejezésekből már tökéletesen megérti a kisebb kéréseket “Mossuk meg a kezünket!” ” Vedd le a cipődet!” Az alapszavak elsajátítása és az alapvető kérések megtanulása után elkezdődik az utánzás, a szavak, dalok, énekek ismétlése.

A gyermekek így a metakommunikáció és a napi szintű verbális kommunikáció eredményeként valós nyelvtudásra tehetnek szert. 

Délutánok

A délutáni alvás, pihenés után kezdődhet a magyar óvodás játék! Számunkra fontos, hogy az angol nyelv elsajátítása mellett a magyar kultúra és a magyar nyelvi készségek is előtérben maradjanak. A zene, a mozgás, a kreatív tevékenység, a környezet megismerése mindennapjaink szerves részét képezik.

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni pedagógiai programunkat, napirendünket nevelőinket, gyere el nyílt napunkra vagy jelentkezz be telefonon egy külön csoportbetekintésre! Szeretettel várunk!

Látogass el hozzánk nyílt napunkra vagy telefonon kérj betekintést a csoport életébe és mi örömmel várunk titeket!

REGISZTRÁCIÓ NYÍLT NAPRA!